Stand Up Paddleboard Curacao

In aanvulling op jet ski tochten, bieden wij ook andere manieren om te genieten van de Spaanse Water. Een stand-up paddle board of kayak rental gives u een eerste rij om de ongelooflijke blijkt dat ligt net onder het oppervlak. Deze self-guided board and boat charters in Curacao zijn elke dag op elk gewenst moment beschikbaar tussen 9.00 en 18.00

Er zijn vele manieren om de oceaan zien, maar misschien is niets zo rustig of zo dicht bij de natuur als kajakken. Dit is te wijten aan het feit dat u het water kunt verkennen  zonder motor, dus er is geen extra lawaai en uitlaatgassen veroorzaakt door uw bezoek. Soms is de meest spannende onderdeel van het zijn in het Caribisch gebied is dicht bij de verschillende zeedieren, zoals vissen, dolfijnen, en vooral de zeeschildpadden. Maar wanneer deze dieren bang zijn of schrikken door het geluid van motorboten, haasten ze vaak weg  zodat u uiteindelijk ze mist. In kajaks peddelen onopvallend door het water—dus de zee dieren hebben meer kans om ongestoord te genieten van uw aanwezigheid. In feite kunnen ze zelfs langskomen om een kijkje te krijgen op je!

1 uur stand-up paddle board – € 18

U ontvangt op het moment van boeken direct een bevestiging per email

Sommige mensen genieten van de stabiliteit van een kajak, en het feit dat je meer dan één persoon in een boot (dat dit een geweldige activiteit zorgt voor koppels of ouders en kinderen om samen te genieten) kan hebben. Anderen, zoals stand-up paddle-planken, die een beetje moeilijker om rechtop te houden kan zijn, maar die zijn makkelijker op je rug en geven u een verhoogde uitzicht op de oceaan. Kijken neer op het rif passeren onder je vanuit een staande positie is een van de beste manieren om echt te leren kennen het Caribisch gebied, dat is waarom zo veel mensen hebben zich tot SUP paddle boardingover het afgelopen decennium. In feite is het de snelst groeiende watersport op de planeet!

Of je hoofd op een kajak of een stand-up paddle board, bent u zeker naar de oceaan te zien vanuit een ander perspectief-one dat je gelijk krijgt in de dikke van dingen voor een once-in-a-lifetime ervaring. Zodra u een cruise op de Breeze hebben gedaan, de enige manier om dichter bij de zee te krijgen is op uw eigen zelfrijdende waterscooters!

Maak uw keuzes

OPMERKING

€ 18,00 (incl. O.B)

Terug naar overzicht